Traja zranení, dve zničené autá. Taká je bilancia dopravnej nehody v Myjave


Foto: Traja zranení, dve zničené autá. Taká je bilancia dopravnej nehody v Myjave Foto: archív HaZZ TN

V pondelok, krátko pred pol štvrtou hodinou popoludní bola ohlásená dopravná nehoda dvoch osobných motorových vozidiel, ktorá sa stala v priestore križovatky ulíc Jablonská a Viestova v Myjave. Informoval o tom Marián Petrík z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne s tým, že na miesto udalosti boli vyslaní štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Myjavy s jedným zásahovým vozidlom.

„Po príchode hasičov bolo prieskumom zistené, že na mieste dopravnej nehody poskytoval prvú pomoc zraneným osobám vodič okoloidúceho autobusu. V dôsledku zrážky sa zranili všetci traja účastníci udalosti,“ doplnil M. Petrík a dodal, že myjavskí hasiči vymedzili miesto dopravnej nehody a ihneď začali s poskytovaním predlekárskej pomoci a ošetrovaním zranených osôb.
Tých si potom z rúk hasičov po svojom príchode prevzali  prevzali zdravotní záchranári, ktorí všetkých účastníkov dopravnej nehody postupne previezli na ďalšie ošetrenie do nemocnice.

„Zasahujúci príslušníci Hasičského a záchranného zboru vykonali na havarovaných automobiloch protipožiarne opatrenia, prostredníctvom absorpčnej látky zachytili a postupne z vozovky odstránili uniknuté prevádzkové kvapaliny a ďalšie následky dopravnej nehody,“ ozrejmil M. Petrík na záver.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu