FOTO: Auto prevrátil nabok. S viac ako dvomi promile je ťažko udržať sa na štyroch kolesách


FOTO: Auto prevrátil nabok. S viac ako dvomi promile je ťažko udržať sa na štyroch kolesách
Galéria: 4 fotky
Foto: Polícia SR-Trenčiansky kraj

Dopravní policajti z Prievidze boli v sobotu privolaní k dopravnej nehode pod obcou Lehota pod Vtáčnikom. Po príchode na miesto ich čakalo nemilé prekvapenie.

 „Na základe doteraz zisteného, 46 – ročný vodič potom ako požil alkoholické nápoje sadol za volant. Pod obcou Lehota pod Vtáčnikom v smere na Nováky v ľavotočivej zákrute zišiel s vozidlom mimo cestu vpravo, kde zachytil zvislé dopravné značenia a následne narazil do odtokového kanála, kde zostal prevrátený na boku vozidla,“ opísala polícia na svojich stránkach.

Dychová skúška prezradila, to čo muži zákona už pri pohľade na vodiča tušili. „Policajti vykonali s vodičom po nehode dychovú skúšku, ktorá skončila krátko po 23:00 hodine s výsledkom 2,21 promile alkoholu,“ ozrejmili policajti s tým, že vodičovi bola na mieste obmedzená osobná sloboda a bol umiestnený v cele policajného zaistenia.

„Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol 46 – ročný muž obvinený z prečinu Ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. O tom aký trest dostane rozhodne dnes súd v Prievidzi,“ uzavrela polícia.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu