FOTO: Počuli ste už o večnom lístku na Pohodu? Tento nápad ocenia najmä festivalové stálice


FOTO: Počuli ste už o večnom lístku na Pohodu? Tento nápad ocenia najmä festivalové stálice
Galéria: 6 fotiek
Foto: Facebook/Pohoda Festival

Hudobný festival Pohoda sa každoročne koná na trenčianskom letisku a navštevuje ju nespočetné množstvo milovníkov hudby. Organizátori festivalu prišli s jedinečným lístkom, ktorý poteší najmä festivalové stálice. Ide o jedinečný lístok Nekonečná Pohoda, počet týchto lístkov je však limitovaný.

S lístkom máte vstup na festival zabezpečený navždy a je tiež dedičný bez poplatku. Nekonečnú Pohodu je možné prepísať na inú osobu prostredníctvom agentúry Pohoda festival za manipulačný poplatok 99 eur.

Pre tých, ktorí majú nekonečne radi Pohodu, sme pripravili limitovanú edíciu 500 špeciálnych lístkov Nekonečná Pohoda, vďaka ktorej získate večný vstup na festival a ďalšie výhody. Užite si Pohodu navždy,“ píše sa na webe Pohody.

Aké výhody získate po zakúpení lístka Nekonečná Pohoda?

  • Nekonečný vstup na Pohodu.
  • Dedenie a prepis nekonečnej Pohody.
  • Dostanete festivalový náramok v predstihu spolu s darčekom.
  • Zrýchlený vstup na festival cez osobitný koridor.
  • 48 hodinový prednostný nákup Parkingu P1 a Karavan parkingu.
  • Nekonečná zľava 20% na online nákup festivalového merchu.

Lístok vám príde aj s uvítacím balíkom, ktorý obsahuje večnú nerezovú kartu Nekonečná Pohoda so špeciálnym dizajnom a unikátnym kódom, s certifikátom Nekonečná Pohoda, s popisom výhod, menom držiteľky/držiteľa a zodpovedajúcim unikátnym kódom.


Sme hrdí na našich návštevníkov a návštevníčky - často hovoríme, že ak by existovala cena pre najlepšie festivalové publikum, práve Pohoda by bola jednoznačným víťazom. Chceme potešiť tých, ktorí chodia a chcú chodiť na Pohodu opakovane, ktorí festivalu dôverujú a podporujú ho. Sú dôležitou súčasťou nášho 27 rokov trvajúceho príbehu, spoluvytvárajú našu nezameniteľnú magickú atmosféru,” dodáva k večnému lístku šéf Pohody Michal Kaščák.

Viac informácií o Nekonečnej Pohode nájdete na www.pohodafestival.sk.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu