FOTO: Trojkráľová električka vyráža opäť na koľaje. Minulý rok mala rekordnú návštevnosť


FOTO: Trojkráľová električka vyráža opäť na koľaje. Minulý rok mala rekordnú návštevnosť
Galéria: 11 fotiek
Foto: tsk.sk

Kolektív Trenčianskej elektrickej železnice pozýva všetkých záujemcov na zážitkovú jazdu Trojkráľovou električkou. Príďte sa odviezť dnes 6. januára na sviatok Troch kráľov, v električke totiž nebudú chýbať animátori ani traja králi – Gašpar, Melichar a Baltazár.

Električka vás prevezie na trase medzi Trenčianskou Teplou a Trenčianskymi Teplicami. Odchody zo stanice v Trenčianskej Teplej sú naplánované o 13:00 hod., 15:00 hod. a 17:00 hod. Z Trenčianskych Teplíc električka vyráža o 13:40 hod., 15:40 hod. a 17:40 hod.

Cena obyčajného cestovného je 1 euro. Nezmenené zostáva zľavnené cestovné pre dôchodcov nad 62 rokov, ZŤP, deti od 6 do 15 rokov a študentov, ktoré je vo výške 50 centov. Deti do 6 rokov majú jazdu električkou za 10 centov.


V cene lístka je aj horúci čaj a punč, ktorý bude pripravený na stanici. Cestovné lístky si viete zakúpiť aj priamo v električke.

V minulom roku sa Trojkráľová električka vrátila na koľaje po 3 rokoch, zaznamenala rekordnú návštevnosť,“ píše sa na webe Trenčianskej župy. Preto neváhajte a smelo nasadnite!

Foto: trez.sk


Miesto: Železničná stanica v Trenčianskej Teplej
Dátum: 06.01.2024 - 13:00    18:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu