FOTO: Nehoda na priechode v Trenčíne. Vodička zrazila matku s dcérou, matka bojuje o život


FOTO: Nehoda na priechode v Trenčíne. Vodička zrazila matku s dcérou, matka bojuje o život
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Včera 21. decembra približne o 17:00 hod. došlo v Trenčíne na Hodžovej ulici k dopravnej nehode medzi osobným motorovým vozidlom značky Toyota Yaris a dvoma chodkyňami.

Vodička jazdila v smere od ulice Martina Rázusa, následne na priechode pre chodcov zrazila 55 a 22-ročnú ženu. Po prudkom náraze ženy odhodilo na vozovku.

Staršia 55-ročná žena bola s vážnymi zraneniami hospitalizovaná v nemocnici, kde bojuje o život. Jej dcéra je taktiež hospitalizovaná, je však mimo ohrozenia života.


Polícia odhalila, že dychová skúška 59-ročnej vodičky bola negatívna. Vyšetrovateľ z Trenčína začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Príčiny, okolnosti a miera zavinenia dopravnej nehody sú v štádiu vyšetrovania.

Chodci, myslite na svoju bezpečnosť! Aj keď prechádzate cez priechod pre chodcov, uistite sa, že je to pre vás bezpečné. Spoliehať sa nato, že máte prednosť nestačí! Ak spraví chybu vodič, väčšinou si to odnesú „len plechy“. Vám však ide o život,“ zdôraznila polícia Trenčianskeho kraja v príspevku na sociálnej sieti.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu