Rezidenčný projekt Pod Zábrehom II: Púchovský skvost vo svete architektúry


Foto: Rezidenčný projekt Pod Zábrehom II: Púchovský skvost vo svete architektúry
Galéria: 9 fotiek

Projekt Pod Zábrehom II v Púchove je skvelým príkladom toho ako moderné urbanistické plánovanie a architektúra môžu pozitívne ovplyvniť mesto a jeho obyvateľov. Tento projekt kombinuje jedinečný dizajn, udržateľnosť a komfortné bývanie do jedného harmonického celku, ktoré vytvára unikátne a príjemné prostredie pre jeho obyvateľov.

V Púchove vzniká nová štvrť s príjemným bývaním a novou komunitou. Predstavujeme Vám rezidenčný projekt Pod Zábrehom II, ktorý nadväzuje na už existujúcu zástavbu prvej etapy, kde v súčasnosti býva viac ako sto spokojných rodín. Mesto Púchov sa tak rozšírilo o 129 nových bytov a tri obchodné priestory s využitím stomatologickej ambulancie, plánovanej kaviarne či pekárne.

[photo]7030[photo]

Jedným z najpozoruhodnejších prvokov projektu je jeho architektonický dizajn. Všetky tri bytové domy sú moderné a elegantné. Každý byt je priestranný a dobre osvetlený, s veľkorysým balkónom, predzáhradkou či terasou s výhľadom na okolitú krajinu. Byty boli navrhnuté tak, aby poskytli maximálne pohodlie a komfort pre ich budúcich majiteľov.

Pri výstavbe boli využité najnovšie technologické postupy a materiály. Bytové domy sú navrhnuté tak, aby boli energetický úsporné a šetrné k životnému prostrediu. Každý z bytových domov je plne integrovaný do okolitej krajiny s ohľadom na zachovanie zelene a výsadbu stromov a zelených plôch. To dodáva projektu jedinečný vzhľad, ktorý spája modernú architektúru s prírodou. 

[photo]7027[photo]

Pod projekt sa podpísal tím architektov z architektonickej kancelárie VISIA, s. r. o., ktorí spojili kreatívnu časť tvorby s technickými vedomosťami a priviedli tak projekt k dokonalosti. Jedným z hlavných cieľov projektu bolo vytvoriť ideálne prostredie pre bývanie. Projekt Pod Zábrehom II je inšpiráciou pre všetkých, ktorý sa zaujímajú o budúcnosť mestského plánovania a architektúry.  

„Do tohto projektu sme vložili nielen našu energiu, ale aj naše srdce a vášeň pre tvorbu prostredia, ktoré napĺňa potreby ľudí, ktorí v ňom budú žiť. Zámerom bolo vytvoriť viac než len priestor na život. Chceli sme vytvoriť miesto, kde sa ľudia budú cítiť doma, kde každý krok ponúka nový zážitok a kde sa stretávajú rôzne životné príbehy. Som presvedčený, že energia, ktorú sme vložili do projektu, bude mať transformačný účinok a že sa stane jadrom, ktoré poháňa tento priestor k tomu, aby sa stal nielen miestom na bývanie, ale aj miestom pre život plný zmyslu.“ hovorí Tomáš Surovčák, projektový riaditeľ spoločnosti Reinoo, a. s.

Výstavbou bytových domov sa prihliada i na ekologickú stránku a kvalitu bývania v okolí. V projekte sa uvažuje s opatreniami voči vlnám horúčav pomocou viacerých zásad: zvyšovanie podielu vegetácie, udržaním vody v území pomocou dažďových záhrad a vsakov, vyhovujúcim teplo - technickým návrhom budov, orientáciou, tienením južných presklených plôch, zelenými strechami a umiestnením kvetináčovej zelene na fasáde.

[photo]7033[photo]

Tiež popínavou zeleňou na fasáde garáže, návrhom vegetácie s prihliadnutím na okolitú biodiverzitu zelene, výsadbou líniovej vetrolamovej zelene. Zelené strechy ako i dažďové záhrady zachytávajú zrážkovú vodu, ktorá prirodzeným spôsobom ostáva v okolí a pozitívne vplýva na klimatické zmeny, konštatujú Ing. Arch. Michal Babinec, Ing. Michal Klenovič a Ing. Ladislav Chatrnúch z ateliéru VISIA.

Za projektom stojí rokmi osvedčený developer Reinoo Púchov, a. s., ktorý v Púchove vybudoval a odovzdal viac ako 150 bytov. Spoločnosť je členom developerskej skupiny Reinoo, a. s., ktorá pôsobí v žilinskom regióne od roku 2011

Projekt Pod Zábrehom II sa stáva ideálnou a lukratívnou voľbou na bývanie, o čom svedčí i úspešný predaj (takmer všetky byty sú už vypredané). V ponuke zostávajú posledné z nich. Využite poslednú šancu a vyberte si.

www.podzabrehom.sk




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok