Manželku chcel muž podrezať a zakopať v záhrade. Polícia mu klepla po prstoch


Foto: Manželku chcel muž podrezať a zakopať v záhrade. Polícia mu klepla po prstoch Foto: ilustračné foto archív Polícia SR-Trenčiansky kraj

Brutálny incident sa odohral za dverami bytu v obci Kanianka. Zakročili však muži zákona a v ich rukách skončil  agresívny 49-ročný muž. Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová, ten už čelí obvineniu z prečinu nebezpečného vyhrážania.

„Na základe doteraz zisteného, v byte v obci Kanianka sa obvinený pod vplyvom alkoholu po predchádzajúcej hádke vyhrážal svojej manželke, že ju podreže a zakope na záhrade a je mu jedno, že skončí v base,“ opísala K. Kuzmová s tým, že následne ju začal škrtiť, načo ho manželka v sebaobrane dvakrát udrela popolníkom do oblasti hlavy.

„Obvinený jej ho vytrhol a udrel ju s ním do hlavy, následkom čoho spadla na zem a na krátky čas stratila vedomie. Po prebratí ju opakovane udieral päsťami a jedenkrát do nej kopol. S uvedeným konaním obvinený prestal až vtedy, keď si všimol, že jej tečie krv z oblasti hlavy,“ pokračovala hovorkyňa polície.

Zranenej žene sa podarilo utiecť k susede, kde sa ukryla a musela vyhľadať aj lekárske ošetrenie. Opitého muža hliadka polície obmedzila na osobnej slobode a bol umiestnený v cele policajného zaistenia.

„Poverený príslušník z Prievidze spracoval na obvineného podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby. V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky,“ uzavrela K. Kuzmová.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu