V Partizánskom sa 22-ročný vodič dodávky čelne zrazil s autobusom. Utrpel ťažké zranenia


Foto: V Partizánskom sa 22-ročný vodič dodávky čelne zrazil s autobusom. Utrpel ťažké zranenia Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Záchranné zložky zasahovali dnes 27. novembra v Partizánskom na Nitrianskej ulici z dôvodu dopravnej nehody dodávky a autobusu. Podľa polície jazdil 22-ročný vodič dodávky značky Ford Transit v smere z Partizánskeho do Topoľčian a vozidlom prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s autobusom, ktorý viezol 10 cestujúcich. 

Pri nehode utrpel vodič autobusu a 4 cestujúci zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie. Sú však mimo ohrozenia života. Dychová skúška 55-ročného vodiča autobusu skončila s negatívnym výsledkom,“ objasnila polícia Trenčianskeho kraja v príspevku na sociálnej sieti.

Vodič dodávky zostal po nehode zakliesnený vo vozidle. Utrpel ťažké zranenia a bojuje v nemocnici o život. Škoda na dodávke bola odhadnutá na 20-tisíc eur a rovnaká škoda vznikla aj na autobuse. Dodatočne bude vyčíslená aj škoda na tovare, ktorý sa nachádzal v dodávke.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu