Aká je najlepšia pizza v Považskej Bystrici? Fantasia prináša do mesta pravú chuť Talianska


Foto: Aká je najlepšia pizza v Považskej Bystrici? Fantasia prináša do mesta pravú chuť Talianska
Galéria: 17 fotiek

Ak ste milovníkom pravej talianskej pizze, Fantasia Považská je miestom, ktoré vás zaručene očarí. V reštaurácii v srdci Považskej Bystrice na adrese Centrum 9/14 sa pečie tá najlepšia pizza v okolí s priemerom až 35 centimetrov (klasická) alebo 45 centimetrov (family).

Vo Fantasii je každá pizza vytvorená s dôrazom na detail a s použitím tých najlepších a najkvalitnejších surovín. Tajomstvo špecifickej chuti a vône spočíva v použití bukového dreva, na ktorom sa pečie. To dodáva cestu nezameniteľnú chuť.

Okrem klasickej tu nájdete aj bezlepkovú pizzu, ktorá vás príjemne prekvapí. Tenké a krehké cesto plnené lahodnou kombináciou čerstvých surovín potvrdzuje, že Fantasia sa nebojí výziev a vie urobiť radosť aj tým s intoleranciou na lepok.

[photo]6771[photo]

Pizza nie je ani zďaleka všetko, čo tu majú. Reštaurácia má rozmanité denné menu v ktorom vždy nájdete 3 druhy jedál a dve rôzne polievky. V ponuke sú nielen klasické chute, ale aj netradičné špeciality. Kuchyňa vie prekvapiť novými a zaujímavými kombináciami, ktoré obohacujú bežnú ponuku.

V jedálnom lístku nechýbajú ani pizzové slimáky, poctivé domáce hamburgery vo vlastnej žemli, hot dogy alebo rôzne druhy cestovín. Ku každému jedlu si môžete vybrať dobré pivo, sladkú limonádu či kvalitnú kávu.

Fantasia Považská nie je len o jedle. Každý piatok je v reštaurácii živá hudba, čo vytvára príjemnú atmosféru na záver pracovného týždňa. V letných mesiacoch si zasa môžete posedieť vonku na príjemnej terase.

[photo]6775[photo]

Hľadáte priestor pre oslavu či spoločenskú udalosť? Fantasia vám nielen poskytne priestor ale aj dobre navarí. Ich priestory sú dostatočne variabilné na usporiadanie rôznych akcií, od rodinných osláv po firemné večierky.

Podnikáte a chcete zabezpečiť svojim zamestnancom pravidelný kvalitný obed? Využite možnosť objednávky spojenej s rýchlym dodaním a platbou na faktúru. Stačí zavolať na číslo 0902 932 304.

Fantasia Považská nie je len obyčajná pizzéria, je to gastronomický zážitok. Vďaka ich oddanosti kvalitným surovinám a autentickej príprave jedál zistíte, ako chutí Taliansko aj priamo v centre Považskej Bystrice.

A nezabudnite, ak si vytvoríte konto na stránke www.fantasiapovazska.sk/registracia, z každej objednávky získate späť bonus v podobe kreditu.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok