Nemáte plány na víkend? Prinášame pár TIPOV na podujatia v Trenčíne


Foto: Nemáte plány na víkend? Prinášame pár TIPOV na podujatia v Trenčíne Foto: visit.trencin.sk

S programom na tento víkend si už nemusíte lámať hlavu. Máme pre vás pár tipov na podujatia, ktoré prebehnú najbližšie dni v Trenčíne. Do Trenčína sa vráti vlna hip hopu, ale aj iných žánrov a pestré divadelné predstavenia.

Hip hopová párty

Pri spoločnej oslave 50. výročia vzniku hip hopu a založenia legendárneho klubu Lúč si organizátori pripravili párty plnú skvelej hudby a jedinečnej atmosféry, o ktorú sa postará trio domácich DJ´s Bulwa, Riči T a I-Vibe. Párty sa uskutoční v piatok 17. novembra v Klube Lúč o 20:00 hod. S otcom slovenského hip hopu Brančim Kováčom alias Vecom očakávajte jedinečnú zábavu.

Koncerty vo Hviezde

Večer plný koncertov prebehne v sobotu 18. novembra v Hviezde o 18:00 hod. s lídrami Novembra´89 s Michaelom Kocábom a Ladislavom „Agnesom“ Snopkom. Diskusia bude spojená s koncertom trenčianskej legendy Bez Ladu a skladu, ktorej budú kontrovať aj Karpatské chrbáty.

Cena vstupenky je v predpredaji 15 eur a na mieste 18 eur. Vstupenky na podujatie kúpite online, v Kultúrno informačnom centre alebo priamo na mieste.



Detský divadelný klub

V Klube Lúč prebehne veršovaná, veselá rozprávka o Popolvárovi. Počas predstavenia sa dozviete o tom, že nie je dôležité, ako vyzeráte, ale čo dokážete. Hru napísali a účinkujú v nej Juraj Haviar a Tomáš Pohorelec. O hudbu a texty piesní sa postaral Tomáš Pohorelec. Divadelné predstavenie Popolvár sa odohrá v nedeľu 19. novembra o 15:00 hod., druhé prebehne o 17:00 hod.

Cestovateľská prednáška

V nedeľu 19. novembra o 15:00 hod. máte jedinečnú možnosť navštíviť Kaviareň Na Ceste a porozprávať sa s Petrom Bôžikom. Zistíte, aké je to prejsť 4-tisíc kilometrov na bicykli v ďalekej Austrálii. Ak ste zvedaví, príďte si prednášku vypočuť a dať si k nej kávu, čaj či pohár dobrého vína.

Dračie dni

Dračie dni za vami tentokrát prichádzajú v podobe divadelného turné, ktoré precestuje Slovensko. Tešiť sa môžete na originálne predstavenie, ktoré vtiahne do deja malých aj veľkých divákov. Čaká nás množstvo smiechu aj prekvapení,“ píše sa v pozvánke na podujatie. 

Divadlo v Hviezde zažijete v nedeľu 19. novembra o 16:00 hod, cena vstupenky je 17 eur. Tešiť sa však môžete aj na celkom nový štýl zážitku. Nestačí sa totiž len pozerať, do príbehu sa budú môcť zapojiť aj detskí diváci.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu