Polícia v Novom Meste nad Váhom odhalila partnerov, ktorí si mali zarábať predajom drog


Foto: Polícia v Novom Meste nad Váhom odhalila partnerov, ktorí si mali zarábať predajom drog Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Polícia v Novom Meste nad Váhom odhalila a počas domovej prehliadky zadržala dvoch drogových dílerov. Podľa zistení polície si mali muž so ženou v Novom Meste nad Váhom a v okrese Piešťany neoprávnene zadovažovať pervitín a marihuanu.

Drogy mali prechovávať vo svojom obydlí pre vlastnú potrebu aj za účelom predaja. Informovala o tom dnes 10. novembra polícia Trenčianskeho kraja v príspevku na sociálnej sieti.

Polícia počas domovej prehliadky zaistila plastové vrecká s obsahom bielej kryštalickej látky a taktiež aj zelenej sušiny. Podľa predbežného vyjadrenia Kriminalistického a expertízneho ústavu Policajného zboru by zo zaisteného množstva drogy bolo možné pripraviť minimálne 58 bežných jednotlivých dávok drogy spôsobilej po aplikácii ovplyvniť psychiku užívateľa,“ priblížila polícia.


Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Novom Meste nad Váhom vzniesol obvinenie voči 28-ročnému mužovi a 27-ročnej žene z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok ich držania a obchodovania s nimi.

Na oboch obvinených bol spracovaný  podnet na podanie návrhu na ich vzatie do väzby. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu