Dramatická záchrana života. Mestskí policajti bojovali so smrťou a nevzdali sa


Foto: Dramatická záchrana života. Mestskí policajti bojovali so smrťou a nevzdali sa Foto: archív Mestská polícia Partizánske

Mestskí policajti sa nevzdali. Vyzeralo to beznádejne, no podarilo sa im zachrániť život. „S úctou a rešpektom sa chcem srdečne poďakovať našim mestským policajtom, ktorí v sobotu, 14.10.2023, promptne reagovali a aktívne sa zapojili do záchrany života pani Anny,“ prezradil primátor Partizánskeho Jozef Božik na stránkach mesta.

Ako primátor ďalej dodal, mestskí policajti Tomáš Olach a Andrej Smatana po prijatí oznámenia z čísla 112 o odpadnutej osobe, ktorá nedýchala a nachádzala sa v Zariadení sociálnych služieb sa rýchlo dostavili a poskytli prvú pomoc.

Dvojica mužov nezaváhala ani na okamih a pustila sa do boja o život ženy. „Nakoľko nebolo možné použiť AED defibrilátor, ktorý vyhodnotil, že výboj sa neodporúča, začali naši chlapci oživovať masážou srdca a dýchacím vakom. Pani Annu oživovali až do príchodu RZP,“ pokračoval J. Božik a dodal, že výbornou správou je, že sa podarilo pani Annu zachrániť.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu