Vychutnajte si čaro jesene na Trenčianskom hrade, čoskoro ho ovládne kráľovstvo svetlonosov


Foto: Vychutnajte si čaro jesene na Trenčianskom hrade, čoskoro ho ovládne kráľovstvo svetlonosov Foto: Facebook/Trenčiansky hrad

Príďte si v sobotu 21. októbra vytvoriť kráľovstvo svetlonosov a vychutnať čarovnú jesennú atmosféru na Trenčianskom hrade. Okrem spoznávania histórie v rámci hradných okruhov na vás čakajú jesenné aktivity pre celú rodinu.

V hlavnej úlohe budú tekvice, z ktorých si môžete spolu so svojimi deťmi vyrobiť originálneho maskota jesene, ktorý bude zdobiť Trenčiansky hrad.

Spoločne si tiež vytvoríme strom prianí a budeme spoznávať krásnu prírodu na hrade prostredníctvom pracovných listov. Pre najmenších sme pripravili jesenné omaľovánky a tiež malé prekvapenie pre všetky usilovné deti,“ píše sa v pozvánke na oficiálnej webstránke hradu.

Počet tekvíc je limitovaný, preto neváhajte a príďte si vybrať čo najskôr, prípadne si môžete priniesť vlastnú. Tekvice sa začnú vyrezávať od 12:00 hod. a všetky potrebné pomôcky na vyrezávanie budú k dispozícií. Vstup na podujatie Kráľovstvo svetlonosov je v rámci hradných okruhov.


Miesto: Trenčiansky hrad
Dátum: 21.10.2023 - 12:00    17:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu