FOTO: Kuriózna dopravná nehoda. Opitý dôchodca za volantom dokázal takmer nemožné


FOTO: Kuriózna dopravná nehoda. Opitý dôchodca za volantom dokázal takmer nemožné
Galéria: 5 fotiek
Foto: Polícia SR-Trenčiansky kraj

Včerajšia nehoda v Novom Meste nad Váhom mala zaujímavé rozuzlenie. Ako informovali trenčianski policajti, postaral sa o to samotný vodič havarovaného vozidla. „Včera sme informovali o dopravnej nehode na Športovej ulici v Novom Meste nad Váhom, na základe ktorej sa stala táto cesta na pár hodín neprejazdná,“ ozrejmila trenčianska polícia na sociálnej sieti.

„Po príchode na miesto polícia zistila, že k nehode došlo tak, že vodič vozidla Renault Clio narazil do zadnej časti vozidla Škoda Karoq, ktoré bolo zaparkované pri pravom okraji vozovky. Vozidlo Renault Clio sa následne jeden krát prevrátilo a ostalo v strede vozovky na streche,“ doplnila polícia.

Čo mohlo byť jedným z hlavným príčin kurióznej nehody na rovnom úseku na ktorom je povolená „štyridsiatka“, prezradila dychová skúška. Polícia po nehode vykonala so 68–ročným mužom dychovú skúšku, ktorá skončila s výsledkom 2,38 promile alkoholu,“ doplnila polícia s tým, že pri nehode utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jednorazové ošetrenie. Škoda na oboch vozidlách bola odhadnutá na 6.500 eur a dôchodcu neminie obvinenie z prečinu Ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu