Opitý vodič na diaľnici D1 spôsobil dopravnú nehodu


Foto: Opitý vodič na diaľnici D1 spôsobil dopravnú nehodu Foto: Polícia SR-Trenčiansky kraj

Len včera informovali trenčianski policajti o vodičovi, ktorý si diaľnicu neďaleko krajského mesta pomýlil s pretekárskou dráhou. Dnes vyčíňal na D1 medzi Novým Mestom nad Váhom a Trenčínom ďalší vodič - nespratník. Trenčianski policajti hovoria o absolútnej nezodpovednosti.


„Policajti z diaľničného oddelenia Trenčín pred malo chvíľou obmedzili na osobnej slobode vodiča. Ten počas jazdy na diaľnici D1 v okrese Nové Mesto nad Váhom prechádzal z jedného jazdného pruhu do druhého, pričom s vozidlom pri vjazde na odpočívadlo Beckov, narazil do pred ním idúceho ťahača,“ informovala trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Táto dopravná nehoda sa podľa vyjadrenia policajnej hovorkyne skončila našťastie bez zranenia.„57-ročný vodič vozidla bol krátko po príchode policajnej hliadky podrobený dychovej skúške, ktorá skončila s pozitívnym výsledkom 1,85 promile alkoholu. Hrozí mu teda obvinenie z prečinu Ohrozenie pod vplyvom návykovej látky,“ doplnila K. Kuzmová a na záver uviedla, že diaľnica D1 je v danom úseku plne prejazdná.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu