Stavbu kruhového objazdu v Partizánskom komplikujú nečakané problémy


Foto: Stavbu kruhového objazdu v Partizánskom komplikujú nečakané problémy Foto: mtp.sk

Od polovice augusta 2023 prebiehajú práce na výstavbe kruhového objazdu na Ulici generála Svobodu v Partizánskom. Stavebná firma však pri výkopových prácoch v jednom úseku narazila na problém. Situáciu na stavenisku osobne preveril aj primátor Jozef Božik v rámci kontrolného dňa v utorok 5. septembra 2023. 

Práce nepokračujú podľa plánovaného harmonogramu, nakoľko sa vyskytli neočakávané skutočnosti,“ potvrdil pre Mestskú televíziu Partizánske stavbyvedúci Juraj Bunda. V podloží budovanej križovatky sa totiž nachádza tepelný kanál, ktorý je podľa stavebnej spoločnosti vo výškovej a smerovej kolízii s prebiehajúcou konštrukciou.

Vyriešenie situácie s inžinierskymi sieťami je teraz predmetom rokovaní medzi vedením samosprávy a technickými službami. Predpokladá sa, že do konca týždňa bude známy ďalší postup. 

Práce na dokončení investičného projektu v hodnote viac ako pol milióna eur zatiaľ pokračujú aspoň v úsekoch, kde to situácia dovoľuje. Stavba ani s ňou spojené komplikácie zatiaľ výrazne nenarušili dopravu v meste. Premávka je aj naďalej vedená v oboch smeroch. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu