FOTO: Trenčianska župa posilní autobusové spoje, zmeny nastanú od 1. septembra


FOTO: Trenčianska župa posilní autobusové spoje, zmeny nastanú od 1. septembra
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/SAD Prievidza a.s. oficiálna stránka

Trenčianska župa a jej zmluvní dopravcovia Slovenská autobusová doprava (SAD) Prievidza a SAD Trenčín od 1. septembra zavádzajú nové autobusové spoje.

Podnetom k zmene cestovných poriadkov boli žiadosti cestujúcich aj optimalizácia služieb zmluvných dopravcov župy. Nové spoje bude SAD Prievidza zavádzať najmä po trase Trenčín – Dubodiel – Bánovce nad Bebravou a Prievidza.


Modré autobusy pribudnú tiež na trase Bánovce nad Bebravou – Topoľčany, župa vyjde v ústrety aj cestujúcim za prácou do spoločnosti GeWis Slovakia, s. r. o. v Handlovej,“ informoval kraj (29. augusta) na svojej oficiálnej webstránke.


Na Považí bude zoptimalizované spojenie medzi Nemšovou v okrese Trenčín a Dubnicou nad Váhom. Na vybraných zlepšeniach s krajom spolupracovalo aj združenie Doprava na Považí.

Všetky zmeny v cestovných poriadkoch sú v súlade s návrhmi a odporúčaniami plánu dopravnej obslužnosti, ktoré hovoria o posilnení trás medzi mestami a väčšími spádovými obcami na území kraja,“ zhodnotil vedúci Odboru dopravy Úradu Trenčianskeho samosprávneho kraja Radovan Hladký.






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu