VIDEO: Polícia hľadá vodiča, ktorý zachytil cyklistku v Novom Meste nad Váhom


Foto: VIDEO: Polícia hľadá vodiča, ktorý zachytil cyklistku v Novom Meste nad Váhom Foto: Ilustračná foto, Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Polícia v Novom Meste nad Váhom žiada verejnosť o pomoc pri zistení vodiča motorového vozidla značky Peugeot, ktorý v utorok 22. augusta o 17:40 hod. v Novom Meste nad Váhom na križovatke Malinovského a Dukelskej ulice zachytil cyklistku (vodič o strete s cyklistkou nemusí vedieť).

Žiadame vodiča, ktorý je na záberoch z bezpečnostných kamier, aby sa prihlásil na polícii. Hľadáme aj prípadných svedkov tejto nehody, aby nám pomohli s ozrejmením jej okolností,“ apeluje trenčianska polícia v príspevku na sociálnej sieti. Cyklistka pri nehode spadla na vozovku a utrpela zranenie ruky.

Informácie k dopravnej nehode môžete poskytnúť na telefónnom čísle polície 158, prípadne volajte priamo na Okresný dopravný inšpektorát v Novom Meste nad Váhom na telefónne číslo 096124 3520 alebo napíšte do súkromnej správy na facebookovú stránku Polícia SR - Trenčiansky kraj.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu