FOTO: Pozrite sa, ako pokračuje rekonštrukcia trenčianskych chodníkov za viac ako 200-tisíc eur


FOTO: Pozrite sa, ako pokračuje rekonštrukcia trenčianskych chodníkov za viac ako 200-tisíc eur
Galéria: 11 fotiek
Foto: trencin.sk

Mesto Trenčín v pondelok 21. augusta informovalo obyvateľov o priebehu rekonštrukcií a dokončení viacerých chodníkov pre chodcov. Na niektorých uliciach sa ešte naďalej pracuje a chodníky, ktoré čakajú na obnovu, sa jej čoskoro dočkajú.

Na Legionárskej ulici smerom do centra mesta po križovatku pri kostole na Námestí Svätej Anny pribudol nový bezbariérový chodník.

„Vymenili sme tu obrubníky i podkladovú vrstvu, chodník sme vybavili novým povrchom z betónovej dlažby a na zastávke MHD pribudla aj vodiaca dlažba,“ uviedlo mesto a zároveň dodáva, že práce za vyše 110-tisíc eur urobila spoločnosť PEMAL z Hornej Súče.

Dokončená je aj obnova chodníka na Bezručovej ulici popri základnej škole smerom k budove bývalej City Univerzity. Aj tu práce za vyše 62-tisíc eur realizovala spoločnosť PEMAL. Aktuálne sa tam ešte opravuje múr plota základnej školy.



Na Družstevnej ulici sa pokračuje v prácach v úseku od križovatky s Bezručovou ulicou po križovatku so Slnečným námestím, kde sa vynovuje povrch cesty a chodníkov. Zhotoviteľ by tam mal ukončiť práce za vyše 55-tisíc eur ešte tento týždeň.

Stavebné práce sa onedlho začnú aj na Kasárenskej ulici, kde vybudujeme nový chodník a po tom, ako na Ulici Vladimíra Roya zrekonštruujú vodovod, sa postaráme aj tu o obnovu chodníkov,“ ozrejmuje mesto na svojom oficiálnom webe.

Hotové sú tiež prístupové chodníky v areáli Základnej školy Kubranská a aj chodníky ku vchodom do bytoviek na Hollého ulici.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu