Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne má nového riaditeľa


Foto: Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne má nového riaditeľa Foto: Facebook/Hasičský a záchranný zbor

Hasičský a záchranný zbor informoval v príspevku na sociálnej sieti o novom riaditeľovi Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne. Stal sa ním Miloslav Tužinský, ktorého do novej funkcie vymenoval predseda vlády Slovenskej republiky poverený riadením rezortu vnútra Ľudovít Ódor. 

Nový riaditeľ si prevzal rozhodnutie o vymenovaní do funkcie v utorok 15. augusta 2023 na pôde Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne. Odovzdal mu ho štátny tajomník ministerstva vnútra Martin Královič spolu s prezidentom Hasičského a záchranného zboru Pavlom Mikuláškom.

Miloslav Tužinský pôsobí medzi hasičmi už od roku 1997, kedy pracoval na odbore požiarnej ochrany Krajského úradu v Trenčíne. Odvtedy zastával funkciu samostatného odborného inšpektora, neskôr bol aj vedúci oddelenia operačného riadenia. Od roku 2008 bol zástupcom riaditeľa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu