Na ceste pri Novom Meste nad Váhom museli zasahovať hasiči, auto bolo prevrátené na strechu


Foto: Na ceste pri Novom Meste nad Váhom museli zasahovať hasiči, auto bolo prevrátené na strechu Foto: Hasičský a záchranný zbor

Vo štvrtok 17. augusta bola ohlásená dopravná nehoda osobného motorového vozidla, ktorá sa stala na ceste tretej triedy číslo III/1211 medzi mestom Stará Turá a jej mestskou časťou Paprad v okrese Nové Mesto nad Váhom.

Na miesto udalosti boli vyslaní traja príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Nového Mesta nad Váhom s jedným zásahovým vozidlom,“ uviedol hovorca Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík.

V čase príchodu hasičov sa na mieste dopravnej nehody nachádzala hliadka polície, ktorá riadila premávku a posádka Záchrannej zdravotnej služby, ktorá mala v starostlivosti vodiča. Havarované auto bolo prevrátené na strechu, pričom čiastočne blokovalo jeden jazdný pruh.


Podľa M. Petríka hasiči zabezpečili miesto dopravnej nehody a na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia. Vodič bol ihneď na mieste udalosti vyšetrený zdravotníkmi.

Akonáhle polícia zdokumentovala dopravnú nehodu, hasiči asistovali pri bezpečnom naložení havarovaného auta na vozidlo odťahovej služby.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu