Polícia v Trenčíne rieši prípad muža, ktorý mal svojho brata po hádke bodnúť do tváre


Foto: Polícia v Trenčíne rieši prípad muža, ktorý mal svojho brata po hádke bodnúť do tváre Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Polícia Trenčianskeho kraja dnes 20. augusta na svojich stránkach informovala o prípade muža, ktorý mal napadnúť vlastného brata ocieľkou na brúsenie nožov v byte v Trenčíne.

Na základe dôkazov polícia zistila, že muž mal počas návštevy svojho 38-ročného brata fyzicky napadnúť, čomu predchádzala aj slovná potýčka. Taktiež sa zistilo, že 43-ročný muž, ktorý mal na brata zaútočiť, bol pod vplyvom alkoholu.

Ocieľkou na brúsenie nožov mal brata bodnúť do oblasti tváre, konkrétne pri koreni nosa v blízkosti pravého oka, čím bratovi spôsobil zranenie, ktoré si vyžiadalo lekárske ošetrenie v nemocnici.


Podľa polície páchateľ po útoku odišiel z bytu preč. Policajti muža následne vypátrali a obmedzili na osobnej slobode. Vyšetrovateľ z Trenčína tak vzniesol voči 43-ročnému mužovi obvinenie za pokus o ublíženie na zdraví.

Vyšetrovateľ podal podnet na jeho väzobné trestné stíhanie a o jeho ďalšom osude bude rozhodovať súd. V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na päť až dvanásť rokov,“ uzatvára vedúca oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Ingrid Krajčíková.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu