Policajti v Považskej Bystrici zadržali veľké množstvo metamfetamínu, prekazili drogový obchod


Foto: Policajti v Považskej Bystrici zadržali veľké množstvo metamfetamínu, prekazili drogový obchod
Galéria: 6 fotiek
Foto: KR PZ Trenčín

Považskobystrickí kriminalisti vykonali ďalšiu úspešnú akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti. Počas dvoch domových prehliadok v Považskej Bystrici zaistili väčšie množstvo metamfetamínu. 

„Krajský vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície z Trenčína vzniesol obvinenie vo veci obzvlášť závažného zločinu  nedovolenej výroby omamných  a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi voči 36-ročnému Ladislavovi a 25-ročnej Martine, obaja sú z Považskej Bystrice,“ uvádza Pavol Kudlička, hovorca KR PZ v Trenčíne. 

Polícia počas ich prehliadky zabezpečila množstvo zodpovedajúce 318 obvyklým jednorazovým dávkam.  

Obvinení Ladislav a Martina mali opakovane zabezpečovať metamfetamín, ktorý nie len prechovávali, ale s ním aj obchodovali. Ďalším osobám ho predávali za 10 až 35 eur. V prípade dokázania viny hrozí obom trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov. 

Obvinenie vo veci prečinu nedovolenej výroby omamných látok, jedov a prekurzov, ich držanie a obchodovanie s nimi vzniesol vyšetrovateľ aj voči 36-ročnému Jurajovi a 23-ročnej Diane z Považskej Bystrice. Počas prehliadky u nich polícia zadržala metamfetamín (papierovú skladačku a striekačku) pre vlastnú potrebu, ktorý si mali zakúpiť od obvinenej 25-ročnej Martiny. Hrozí im väzenie až na 3 roky.  




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Trenčín