FOTO: Mladí Trenčania vypádlovali tri zlaté medaily na Majstrovstvách Slovenska v rýchlostnej kanoistike


FOTO: Mladí Trenčania vypádlovali tri zlaté medaily na Majstrovstvách Slovenska v rýchlostnej kanoistike
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/Slovenská kanoistika - Sprint team

Od 4. augusta do 6. augusta prebiehali v Bratislave na Zemníku Majstrovstvá Slovenska v rýchlostnej kanoistike. V sekcii hladkých vôd sa pretekári ukázali na tisícmetrových, päťstometrových a dvestometrových dráhach v rôznom zložení posádok. Na pretekoch zabodovali aj mladí Trenčania.

„Náš Kanoistický klub TTS Trenčín získal 31 medailí a naši juniori a kadeti nomináciu na Súťaž olympijských nádejí, ktorá sa bude konať 7. až 10. septembra v poľskej Poznani. Majstrovstvá Slovenska hodnotím pozitívne a gratulujem všetkým medailistom a nominantom na SON,“ uviedol tréner Vladimír Vobořil.

Zo získaných medailí Trenčania vypádlovali tri zlaté. Domov ich priniesli 11-ročný Filip Jambor, ktorý pretekal v kategórii C1, Dagmar Čuleňová v kategórii K1 ženy a Natália Plšková. ktorá zvíťazila v kategórii K4.

Kanoistický klub TTS Trenčín sa umiestnil v celkovom poradí na 9. priečke z 23 tímov. „Z pretekov mám veľmi dobrý pocit. Výsledok majstrovstiev ma až prekvapil, pretože preteky boli pre poveternostné podmienky pomerne náročné. V klube nás veľmi potešilo, že vrchol sezóny sme ukončili úspešne,“ skonštatoval Adam Krovina, ktorý si z majstrovstiev odniesol dve bronzové medaily a jednu striebornú.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu