Pri 27-ročnom vodičovi a jeho spolujazdkyni stáli všetci svätí. Z ich auta po havárii zostala len kopa šrotu


Foto: Pri 27-ročnom vodičovi a jeho spolujazdkyni stáli všetci svätí. Z ich auta po havárii zostala len kopa šrotu
Galéria: 5 fotiek
Foto: Polícia SR Trenčiansky kraj

K vážnej dopravnej nehode v Handlovej – časť Nová Lehota boli včera v podvečerných hodinách privolané všetky záchranné zložky. Informovali o tom trenčianski policajti na svojich stránkach.

Ako ďalej polícia uviedla, vodič vozidla Mercedes Benz jazdil po ceste I/9 v smere od mesta Žiar nad Hronom na Handlovú. „Pri prejazde pravotočivou zákrutou pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky a poveternostným podmienkam, čo malo za následok, že sa dostal s vozidlom do šmyku.  Prešiel cez protismer mimo cestu vľavo, kde prednou časťou vozidla narazil do stromu, následkom čoho sa cez strechu niekoľko krát s vozidlom prevrátil, až zostal stáť na streche,“ opísala polícia.

Pri nehode sa zranili obaja cestujúci v tomto vozidle a to 27 ročný vodič a 24 ročná spolujazdkyňa, ktorí boli prevezení do nemocnice. Alkohol u vodiča zistený nebol. Dopravná nehoda je v štádiu objasňovania. Jazdite zodpovedne a na mokrej vozovke prispôsobte rýchlosť jazdy, poveternostným podmienkam a hlavne stavu vozovky, nakoľko vozovka je klzká a vozidlo sa po šmyku stáva neovládateľné. Radšej príďte do svojho cieľa neskôr, ako nikdy,“ uzavrela polícia




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu