FOTO: Opitý vodič pri Partizánskom spôsobil kolíziu 3 vozidiel a škodu v hodnote 16 500 eur


FOTO: Opitý vodič pri Partizánskom spôsobil kolíziu 3 vozidiel a škodu v hodnote 16 500 eur
Galéria: 6 fotiek
Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

V obci Malé Uherce v okrese Partizánske došlo dnes 7. augusta k dopranej nehode, 57-ročný vodič osobného motorového vozidla značky Dacia Sandero s prípojným vozidlom, v ktorom mal voľne naloženú betónovú dlažbu sa zrazil s vozidlom značky Fiat Ducato.

Informáciu zverejnila polícia Trenčianskeho kraja v príspevku na sociálnej sieti. Podľa polície vodič auta značky Dacia Sandero pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky, následkom čoho dostal šmyk a prešiel do protismeru.

Po zrážke s vozidlom značky Fiat Ducato sa prevážaný náklad v prívesnom vozíku uvoľnil a vysypal na cestu, pričom uvoľnené kusy dlažby narazili do ďalšieho nákladného vozidla značky Dacia Dokker. Celková škoda spôsobená touto dopravnou kolíziou bola vyčíslená na sumu približne 16 500 eur.

S 57-ročným vodičom Dacia Sandero bola po nehode vykonaná dychová skúška, ktorá skončila krátko pred 12:00 hod. s výsledkom 2,50 promile alkoholu. Vodičovi bola na mieste obmedzená osobná sloboda a zadržaný vodičský preukaz. Bol obvinený z prečinu Ohrozenie pod vplyvom návykovej látky,“ uzatvára polícia.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu