FOTO: Počas preventívnej akcie púchovská polícia zastavila vodiča traktora, ktorý nemal doklady a odmietol fúkať


FOTO: Počas preventívnej akcie púchovská polícia zastavila vodiča traktora, ktorý nemal doklady a odmietol fúkať
Galéria: 5 fotiek
Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru v Púchove a v Považskej Bystrici mali akciu, ktorej účelom bolo predchádzanie trestnej činnosti na úseku pytliactva a zistenie informácií k trestným činom a priestupkom súvisiacich s ťažbou dreva.

Informovala o tom dnes 7. augusta polícia Trenčianskeho kraja v príspevku na sociálnej sieti a doplnila, že táto akcia bola zameraná na predchádzanie enviromentálnej trestnej činnosti.

Polícia nezistila žiadne porušenia predpisov na úseku lesného hospodárstva. Počas kontroly výkonu rybárskeho práva skontrolovala 26 rybárov v 4 rybárskych revíroch a zastavila a skontrolovala až 45 vozidiel. Kontrolovaní rybári sa nedopustili žiadneho porušenia zákona,“ objasňuje polícia.


Počas akcie policajti zastavili 47-ročného vodiča traktora bez evidenčného čísla, ktorý jazdil v smere od horného konca obce Zubák v okrese Púchov smerom do centra obce. Okrem toho, že vodič nepredložil žiadny doklad potrebný k vedeniu a prevádzke vozidla, nemal pri sebe ani vodičský preukaz, navyše odmietol vykonať aj dychovú skúšku.

Na mieste mu bola obmedzená osobná sloboda. Po zadržaní bol umiestnený v cele policajného zaistenia a následne obvinený z prečinu Ohrozenie pod vplyvom návykovej látky,“ uzatvára trenčianska polícia.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu