Nedočkavej dvojici zatrhla ľúbostné radovánky v parku mestská polícia


Foto: Nedočkavej dvojici zatrhla ľúbostné radovánky v parku mestská polícia Foto: Marián Michalko

Ani v letnom období nemajú trenčianski mestskí policajti núdzu o kuriózne prípady. Rovnako sa nemôžu sťažovať ani na nedostatok práce. Počas ostatných dvoch týždňov preverovala a riešila  Mestská polícia Trenčín 816 udalostí. Informovala o tom hovorkyňa mesta Trenčín Erika Ságová.

Jeden z kurióznych prípadov sa odohral v mestskom parku neďaleko vlakovej stanice, len pár metrov od samotného centra mesta. Obľúbené miesto na prespanie ľudí bez domova podľa našich informácií hliadka v ranných hodinách prekontrolovala, no o pár hodín už tam zasahovala opäť.


Dvojicu  ľudí bez domova krátko po prebudení ovládli neutíchajúce pudy. „V pondelok 24. júla 2023 o 12.37 hodine počas hliadkovej služby v Parku generála Milana Rastislava Štefánika spozorovali mestskí policajti dve osoby bez domova, ktoré tam, na verejne prístupnom mieste, mali pohlavný styk,“ ozrejmila hovorkyňa mesta.

Podľa slov hovorkyne sa tým dopustili výtržnosti a hliadka vec nahlásila Policajnému zboru Slovenskej republiky, ktorý si vec prevzal k ďalšej realizácii.   


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu