FOTO: Rozhodnite o novej podobe vstupných monumentov Dubnice nad Váhom


FOTO: Rozhodnite o novej podobe vstupných monumentov Dubnice nad Váhom
Galéria: 6 fotiek
Foto: dubnica.eu

Mesto Dubnica nad Váhom vyhlásilo v júni výzvu o návrh novej podoby vstupného monumentu mesta. Do súťaže bolo prihlásených dohromady 59 nápadov, z ktorých členovia pracovnej skupiny vybrali troch finalistov. Konečné rozhodnutie je na obyvateľoch mesta, zvoliť víťaza môžu v hlasovaní na tomto odkaze.

Anketa bola spustená dnes v utorok 1. augusta 2023 a potrvá do polnoci 15. augusta 2023. „Vybrať troch finalistov naozaj nebola jednoduchá úloha. V rámci pracovnej skupiny sme zohľadňovali viaceré faktory a veríme, že obyvatelia prostredníctvom on-line hlasovania vyberú svojho favorita, ktorý bude vítať návštevníkov a občanov pri oboch vstupoch do mesta,“ vyjadrila sa viceprimátorka mesta Andrea Blajsková.

Spoločnosť MSM GROUP bude financovať realizáciou projektu a taktiež udelí autorovi víťazného návrhu odmenu vo výške 1000 eur. Michal Fúrik, manažér marketingu a komunikácie tejto firmy, bol pozitívne prekvapený množstvom ľudí, ktorí sa zapojili so svojimi výtvormi. „S náročnou úlohou vybrať len tri najlepšie sme sa úspešne popasovali, a nech vyhrá ktorýkoľvek návrh, bude podkladom pre modernú a reprezentatívnu vstupnú bránu do Dubnice nad Váhom,“ zhodnotil manažér. 

Výsledok hlasovania o nový monument bude vyhlásený v sobotu 16. septembra 2023 na slávnostnom otvorení Námestia Matice slovenskej, ktoré nedávno prešlo kompletnou rekonštrukciou. 





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu