Polícia hľadá Juraja Minárika z Trenčianskych Stankoviec. Príbuzní o ňom už niekoľko dní nemajú žiadne správy


Foto: Polícia hľadá Juraja Minárika z Trenčianskych Stankoviec. Príbuzní o ňom už niekoľko dní nemajú žiadne správy Foto: Facebook/Polícia SR – Trenčiansky kraj

Polícia Trenčianskeho kraja žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po Jurajovi Minárikovi z Trenčianskych Stankoviec. Podľa informácií, ktoré policajti uverejnili v príspevku na sociálnej sieti, mal 35-ročný muž odísť v utorok 25. júla 2023 z miesta svojho trvalého pobytu a odvtedy o ňom príbuzní nemajú žiadne informácie.

Podľa informácií trenčianskych policajtov bol nezvestný muž naposledy videný na železničnej stanici v Trenčíne, kde si mal zakúpiť cestovný lístok s odchodom vlaku o 17:38 hod. do Prahy. O 19:25 hod. s ním bol uskutočnený posledný telefonát. Odvtedy má vypnutý telefón a nedal o sebe nikomu vedieť. 



Popis hľadanej osoby:

Juraj je vysoký 190 centimetrov a je štíhlej postavy. Má hnedé oči a rovné hnedé vlasy, pričom má vyholené boky a na vrchnej časti hlavy majú jeho vlasy dĺžku asi 12 centimetrov. Na pravej strane krku má tetovanie v tvare znaku o veľkosti osem centimetrov, na hrudi má tetovanie ohnivého vtáka Fénixa. Ďalšie tetovanie, ktoré vyzerá ako plynová maska, má na pravom ramene. Okrem toho má medzeru medzi hornými zubami. 

Nezvestný mal naposledy oblečené dlhé nohavice čiernej farby, čiernu nepremokavú bundu do pása, tenisky značky Puma a ruksak čiernej farby značky Puma. Pri sebe mal aj cestovnú tašku značky Lacoste zelenej farby s bielym logom a na hlave šiltovku.

Pokiaľ máte akékoľvek informácie o súčasnom pobyte nezvestného, oznámte to polícii na čísle 158. Taktiež môžete napísať súkromnú správu na facebookovej stránke Polícia SR - Trenčiansky kraj.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu