FOTO: Neznámy páchateľ mal pri Trenčianskych Tepliciach zdemolovať auto a ďalšie stroje. Polícia hľadá svedkov


FOTO: Neznámy páchateľ mal pri Trenčianskych Tepliciach zdemolovať auto a ďalšie stroje. Polícia hľadá svedkov
Galéria: 6 fotiek
Foto: Facebook/Polícia SR – Trenčiansky kraj

V noci zo stredy 26. júla na štvrtok 27. júla 2023 mal vyčíňať neďaleko Trenčianskych Teplíc neznámy páchateľ, ktorý sa poriadne vybúril ničením cudzieho majetku. Páchateľ mal značne poškodiť osobné auto a neďaleko odstavené stavebné stroje. Informáciu zverejnili policajti Trenčianskeho kraja, ktorí teraz prípad vyšetrujú.

Incident sa stal v čase medzi 19:00 hod. a 7:00 hod. v obci Petrova Lehota, asi 70 metrov za mostom smerom na obec Motešice. Neidentifikovaný delikvent mal najprv zdemolovať vozidlo značky Fiat Stilo a to tak, že na ňom rozbil všetky okná, zadné svetlomety a pravé spätné zrkadlo. „Taktiež vyhol predné dvere na strane spolujazdca a z vozidla vytrhol autorádio, ktoré zahodil cca 10 metrov za vozidlo,“ dopĺňajú policajti.

Ani to však dotyčnému nestačilo a vo svojej skaze mal pokračovať na neďaleko pristavenej vrtnej súprave, na ktorej rozbil sklo na nanometri. Nakoniec mal porozbíjať ovládacie panely na dvoch vedľa stojacich centrálach.

Polícia po obhliadke miesta činu zaistila stopy a začala viesť trestné stíhanie vo veci prečinu poškodenia cudzej veci. Zároveň žiada verejnosť o poskytnutie akýchkoľvek informácií, ktoré by mohli viesť k stotožneniu páchateľa. Pokiaľ viete pomôcť, zavolajte na telefónne číslo 158, prípadne môžete napísať súkromnú správu na facebookový profil Polícia SR – Trenčiansky kraj





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu