Pri Partizánskom sa zrazil traktor s motorovým vozidlom. Hlásené sú aj zranenia


Foto: Pri Partizánskom sa zrazil traktor s motorovým vozidlom. Hlásené sú aj zranenia Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Na ceste druhej triedy č. II/579 medzi obcami Hradište a Návojovce v okrese Partizánske došlo dnes, v sobotu 22. júla 2023, krátko pred poludním ku kolízií traktora a osobného motorového vozidla.

Vodič traktora jazdiaci v smere na obec Hradište sa pri tom, ako odbočoval na poľnú cestu, zrazil s osobným motorovým vozidlom značky Peugeot, ktoré ho v tom čase predchádzalo. Auto následne zišlo z cesty, kde sa pretočilo a skončilo na kraji vozovky prevrátené na ľavej strane.

Na mieste sú všetky záchranné zložky. Dopravu riadi polícia,“ spresnili v príspevku na sociálnej sieti trenčianski krajskí policajti krátko po nahlásení udalosti. K nehode vyrazila aj posádka záchranárskeho vrtuľníka z Trenčína.

Okrem vodičky a jedného spolujazdca, ktorí pri kolízii utrpeli ľahšie zranenia, totiž sedela v aute aj ďalšia osoba, ktorá potrebovala vzhľadom na rozsah zranení rýchly prevoz do zdravotníckeho zariadenia.

„Po pristátí vrtuľníka priamo na ceste, si leteckí záchranári prevzali do svojej starostlivosti 33-ročného muža osobného vozidla, ktorý utrpel viacpočetné rezné rany oboch dolných končatín a úraz hrudníka,“ uviedli leteckí záchranári na sociálnej sieti.


Pacienta náležite ošetrili a napojili ho na monitor vitálnych funkcií. Následne bol v stabilizovanom stave a pri vedomí letecky prevezený do Fakultnej nemocnice v Trenčíne.

„Dychová skúška oboch vodičov skončila s negatívnym výsledkom. Polícia miesto nehody dokumentuje a pracuje na odklone dopravy,“ informovala motoristov hovorkyňa KR PZ v Trenčíne.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu