FOTO: Pri nehode v Považskej Bystrici sa zrazilo auto s motocyklom


FOTO: Pri nehode v Považskej Bystrici sa zrazilo auto s motocyklom
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR – Trenčiansky kraj

Dopravní policajti z Považskej Bystrice vyšetrujú nehodu, pri ktorej sa zrazilo osobné auto s motocyklom. O udalosti informovala polícia Trenčianskeho kraja v príspevku na sociálnej sieti. K udalosti došlo v Považskej Bystrici na ceste v mestskej časti Milochov. 

Podľa zistených informácií nedala 41-ročná vodička Škody Fabia prednosť protiidúcemu motocyklu Honda 125, keď odbočovala na vedľajšiu cestu. Z toho dôvodu do seba narazili a následne došlo k pádu 29-ročného šoféra motocyklu a jeho 20-ročnej spolujazdkyne. 

Motocyklista utrpel pri nehode zranenia, ktoré si budú vyžadovať liečbu v trvaní približne 8 týždňov. Zranila sa aj jeho spolujazdkyňa, ktorá bude liečiť približne dva týždne. Vodička osobného vozidla neutrpela žiadne zranenia.

Obaja účastníci dopravnej nehody boli podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom merania,“ informovali trenčianski krajskí policajti. Na vozidlách vznikla škoda vo výške asi 5-tisíc eur. Dopravná polícia vedie vo veci trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. 





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu