FOTO: Prievidzskí hasiči zasahovali pri požiari, ktorý vznikol v obchode s potravinami


FOTO: Prievidzskí hasiči zasahovali pri požiari, ktorý vznikol v obchode s potravinami
Galéria: 9 fotiek
Foto: Hasiči Nedožery – Brezany

V utorok 18. júla približne o pol desiatej hodine večer bol ohlásený požiar v budove obchodu s potravinami v obci Lazany v okrese Prievidza. Z budovy sa intenzívne šíril hustý čierny dym. Na miesto dorazili šiesti príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Prievidze s dvomi cisternovými vozidlami.

Na mieste požiaru sa nachádzal správca, ktorý hasičom budovu sprístupnil. Hasiči chránení dýchacími prístrojmi postupne vnikli do zadymených vnútorných priestorov a pomocou termovíznej kamery identifikovali ohnisko požiaru.


Za účelom lokalizácie požiaru a ochladzovania okolia požiariska hasiči nasadili spolu tri hasebné prúdy a priestory prirodzeným spôsobom odvetrávali,“ dopĺňa hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík.

Požiar sa hasičom podarilo zlikvidovať krátko po polnoci, na mieste im tiež asistovali členovia Dobrovoľného hasičského zboru obce Nedožery – Brezany. Pri udalosti nedošlo k zraneniu žiadnej osoby. Príčina vzniku požiaru je naďalej v štádiu zisťovania.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu