FOTO: Tragický začiatok týždňa. Smrteľná nehoda na frekventovanej ceste


FOTO: Tragický začiatok týždňa. Smrteľná nehoda na frekventovanej ceste
Galéria: 3 fotky
Foto: Polícia SR - Trenčiansky kraj

Trenčianska polícia na svojich stránkach informovala o tragickej dopravnej nehode. „Dnes v skorých ranných hodinách sa stala tragická dopravná nehoda na ceste l/9 medzi Bánovcami nad Bebravou a Trenčínom,“ uviedla polícia.

Podľa vyjadrenia polície za obcou Svinná, pri miestnom motoreste, sa vodič nákladiaku pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke, pričom pri výjazde z parkoviska nedal prednosť osobnému autu idúcemu smerom na Trenčín.

„Pri zrážke vozidiel utrpel 57-ročný vodič osobného auta zranenia, ktorým na mieste podľahol. Dychová skúška vodiča nákladného motorového vozidla bola negatívna,“ pokračovala polícia s tým, že cesta l/9 bola z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody neprejazdná viac ako tri hodiny a na miesto bol prizvaný aj znalec z odboru cestnej dopravy.

„Vyšetrovateľ v súvislosti s touto udalosťou začal trestné stíhanie vo veci prečinu Usmrtenie, presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania,” uzavrela polícia.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu