Polícia v strehu! V tejto lokalite neďaleko krajského mesta preverujú vyčíňanie zvrhlíka


Foto: Polícia v strehu! V tejto lokalite neďaleko krajského mesta preverujú vyčíňanie zvrhlíka
Galéria: 3 fotky
Foto: Marián Michalko

Potom, čo sa prevalilo ďalšie nepríjemné stretnutie 27-ročnej Silvie so zvrhlíkom v obľúbenej lokalite na kúpanie neďaleko Trenčína, muži zákona vyrazili do protiútoku. Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová, polícia sa uvedeným prípadom zaoberá a po mužovi bude pátrať.

Polícia v nadväznosti na uvedený prípad apeluje a vyzýva občanov, aby v prípade ak sú svedkami, alebo majú podozrenie z páchania akéhokoľvek protiprávneho konania, aby ju kontaktovali. V prípade ohrozenia na živote alebo zdraví môžu občania volať tiesňovú linku polície 158. Taktiež ak majú občania podozrenie na akékoľvek protiprávne konanie, môžu volať políciu na čísle 158,“ upresnila K. Kuzmová.

Trenčianska policajná hovorkyňa doplnila, že včasným oznámením a prijatím informácie o protiprávnym konaní sa zvyšuje pravdepodobnosť zadržania jeho páchateľa a samotného objasnenia takéhoto skutku ako v prípade, keď takúto informáciu obdrží polícia s časovým odstupom.

O nepríjemnom zážitku mladej ženy sme informovali koncom apríla.  Na devätnásťročnú Sabinu sa vtedy počas prechádzky pri Váhu neďaleko Skalky nad Váhom, podľa jej slov vyrútil neznámy muž a začal ju prenasledovať. Na všetko sa bezmocne prizerala jej mama. So svojou dcérou mala v tom čase videohovor.



V podobnej situácii a len pár metrov od toho istého miesta ako Sabina, sa ocitla aj Silvia. „Prišli sme sem na toto miesto a išli sme tak po kolená do vody, tu moc hlboká voda nie je. Mala som psíka na vôdzke, aby mohol chodiť okolo mňa, on sa tam hral, my sme sa s kamarátkou rozprávali,“ opísala Silvia.

Idylka sa však zvrtla v okamihu, keď si na protiľahlom brehu všimli cudzieho nahého chlapa. „Neviem ako dlho tam bol, sme ho zahliadli až po chvíli, chodil poza stromy, snažil sa skryť a potom si sadol na zem,“ pokračovala mladá žena.

Ako ďalej Silvia prezradila, muž sa začal bez ostychu uspokojovať. „Bola to možno minúta, dve, čo tam bol, potom sem prišla aj rodinka s malými deťmi a tak sa asi zľakol a odišiel,“ pokračovala Silvia. „Nestihli sme ani zavolať políciu. Telefóny sme nemali pri sebe, nechali sme ich na brehu a kým by som sa so psíkom dostala na breh, on ma ťahal stále do vody,“ pokračovala Silvia.

Mladá žena sa zdôverila, že aj keď to nebolo pre ňu a jej kamarátku príjemné, horšie to môže byť podľa jej slov pre mladé dievčatá, alebo rodiny s deťmi, ktoré sa tam chodia kúpať.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu