FOTO: Traja vodiči zaplatili stovky eur za viac než dvojnásobné prekročenie rýchlosti v Trenčianskom kraji


FOTO: Traja vodiči zaplatili stovky eur za viac než dvojnásobné prekročenie rýchlosti v Trenčianskom kraji
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR – Trenčiansky kraj

Dopravní policajti vykonávali v Trenčianskom kraji kontroly zamerané na dodržiavanie pravidiel cestnej premávky. Traja šoféri, ktorí mali poriadne naponáhlo, preto ostali ľahší o niekoľko stoviek eur. 

Príslušníci Dopravnej polície v Považskej Bystrici merali dodržiavanie maximálnej povolenej rýchlosti v mestskej časti Milochov. Vodička Volskwagenu Golf tu jazdila rýchlosťou 101 kilometrov za hodinu v úseku, kde je maximálna povolená rýchlosť 50 kilometrov za hodinu.

Príslušníci polície v Trenčíne zastavili 35-ročného vodiča Audi, ktorý v mieste, kde je povolená maximálna rýchlosť 50 kilometrov, jazdil rýchlosťou 109 kilometrov za hodinu, čím prekročil maximálnu povolenú rýchlosť o 59 kilometrov. Posledného vodiča namerali v Trenčianskej Teplej, kde jazdil na BMW rýchlosťou 105 kilometrov za hodinu, taktiež v úseku, kde platí povolených 50 kilometrov za hodinu.

„Za prekročenie povolenej rýchlosti v obci o viac ako 50 kilometrov im všetkým trom boli uložené vysoké pokuty,“ upresnili policajti Trenčianskeho kraja v príspevku na sociálnej sieti.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu