Senior z Považskej Bystrice je nezvestný, nemá pri sebe lieky, peniaze ani telefón


Foto: Senior z Považskej Bystrice je nezvestný, nemá pri sebe lieky, peniaze ani telefón Foto: Facebook/Záchranný systém Slovensko-pátranie po osobách

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne vyhlásilo pátranie po 67-ročnom mužovi menom Jozef Nadhajský s bydliskom v Považskej Bystrici. Prosbu o pomoc s jeho nájdením zverejnila so súhlasom rodiny skupina zameraná na hľadanie nezvestných osôb v príspevku na sociálnej sieti. 

Popis osoby: výška 170 centimetrov, prešedivelé krátke vlasy, na ľavej ruke má obväz a nosieva modrú plátenú tašku.

Popis oblečenia: tričko s krátkym rukávom modrej farby, rifle. 



Muž je nezvestný od utorka 11. júla 2023, kedy odišiel z domu. Okolo 11:30 hod. bol videný pri obchode Koruna a neskôr poobede na ceste pri škôlke smerom na Bodinú. Odvtedy o sebe nepodal žiadne hlásenie. 

Nezvestný muž užíva lieky na vysoký krvný tlak a nemá pri sebe telefón, doklady, lieky ani peniaze. „Ak máte kameru v aute alebo na dome, skúste sa, prosím, pozrieť či ho kamera nezachytila,“ žiada verejnosť jeho rodina. 

Ak uvidíte hľadanú osobu, môžete zavolať jeho rodinným príslušníkom na čísle 0944 427 396 alebo 0907 356 483. Taktiež môžete kontaktovať políciu na čísle 158, prípadne linku Záchranného systému Slovensko na čísle 0948 112 233. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu