FOTO: V Trenčíne pribudli stovky parkovacích miest, nové chodníky, asfalt aj verejné osvetlenie


FOTO: V Trenčíne pribudli stovky parkovacích miest, nové chodníky, asfalt aj verejné osvetlenie
Galéria: 7 fotiek
Foto: trencin.sk

Na trenčianskom sídlisku Kvetná pribudli stovky nových parkovacích miest vďaka realizácii investičnej akcie s názvom Statická doprava Kvetná. Tá sa týkala rozšírenia cesty a úpravy pôvodných parkovísk. Spolu 287 parkovacích miest sa nachádza na Ulici Duklianskych hrdinov od bytového domu číslo 2 až 24 a na Ulici Jána Hollého číslo 2 až 18.

Investičná akcia bola na istý čas bola prerušená kvôli vzniku neočakávaných situácií. Zhotoviteľ najprv objavil podložie plné smetí pochádzajúcich z výstavby sídliska v 80-tych rokoch minulého storočia. Následne sa riešilo plynové potrubie, ktoré bolo nebezpečne zabetónované v obrubníku a bolo ho nutné preložiť. Prekladali sa taktiež plytko osadené podzemné telekomunikačné káble.


Dnes sú už všetky parkovacie miesta riadne vyznačené a slúžia svojmu účelu,“ uviedlo v utorok 11. júla mesto Trenčín na svojom oficiálnom webe. Výsledkom investičnej akcie mesta v hodnote takmer 820-tisíc eur sú aj nové chodníky, asfaltový povrch na komunikáciách a verejné osvetlenie.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu