FOTO: Pri kanáli v Dubnici sa našlo telo mŕtveho muža. Neviete, kto to je?


FOTO: Pri kanáli v Dubnici sa našlo telo mŕtveho muža. Neviete, kto to je?
Galéria: 3 fotky
Foto: Ilustračné foto

Minulý týždeň vo štvrtok podvečer (6. júla) bol pri Kočkovskom kanáli v meste Dubnica nad Váhom nájdený utopený muž doposiaľ nezistenej totožnosti. Polícia Trenčianskeho kraja dnes 11. júla žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení mŕtveho muža.

Neznámy muž vo veku približne od 50 do 60 rokov je 177 centimetrov vysoký s hmotnosťou 77 kilogramov. Oči mal hnedej farby. V čase, kedy bol nájdený, mal oblečené šedé tričko s krátkym rukávom, tmavomodré krátke nohavice a šedé ponožky. Obuté mal čierno-červené tenisky. Nájdený muž mal viditeľne zanedbaný a rozlámaný chrup.

Pitva nepotvrdila cudzie zavinenie smrti tohto muža,“ konštatuje polícia v príspevku na sociálnej sieti. Policajný zbor v Trenčíne tiež vyhlásil v piatok 7. júla pátranie po svedkyni tejto udalosti, ktorá bola vo štvrtok podvečer prítomná na mieste incidentu.


Akékoľvek informácie o totožnosti neznámeho mŕtveho muža môžete oznámiť na tiesňovej linke 158, prípadne kontaktujte políciu formou súkromnej správy prostredníctvom sociálnej siete Facebook na profile Polícia SR – Trenčiansky kraj.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu