Navštívte pohodový stan Lepšia krajina, kde vás preventívne vyšetrí aj patológ


Foto: Navštívte pohodový stan Lepšia krajina, kde vás preventívne vyšetrí aj patológ Foto: Facebook/Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky
Súčasťou tohtoročného festivalu Pohoda, ktorý aktuálne prebieha na letisku v Trenčíne je aj pestrý sprievodný program v stanoch rozmiestnených po celom areáli. Rôzne organizácie si tu pre návštevníkov Pohody pripravili zaujímavé aktivity, do ktorých sa ľudia zapájajú počas celého dňa.

V stane s názvom Lepšia krajina môžete vďaka Ministerstvu zdravotníctva Slovenskej republiky podstúpiť rôzne preventívne vyšetrenia a zistiť svoje výsledky. Zdravotníci vám môžu napríklad:

  • zmerať krvný tlak alebo EKG,
  • zistiť hladinu cukru v krvi,
  • urobiť sono,
  • pomôcť pri trénovaní masáže srdca.

V pohodovej ambulancii sa o vás postarajú  hlavná odborníčka Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky pre všeobecné lekárstvo Adriana Šimková, lekár Pavol Laurov a minister Michal Palkovič,“ uvádza Ministerstvo zdravotníctva v príspevku na sociálnej sieti a taktiež dopĺňa, že ako bonus robí vyšetrenia aj patológ. Všetky potrebné prístroje zapožičala do stanu Lepšia krajina Fakultná nemocnica v Trenčíne.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu