Polícia žiada občanov o pomoc pri hľadaní svedkyne včerajšej udalosti pri Kočkovskom kanáli


Foto: Polícia žiada občanov o pomoc pri hľadaní svedkyne včerajšej udalosti pri Kočkovskom kanáli Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Policajti Trenčianskeho kraja uverejnili dnes 7. júla informáciu o hľadaní svedkyne, ktorá bola prítomná pri udalosti, ku ktorej došlo včera podvečer (6. júla) pri Kočkovskom kanáli v meste Dubnica nad Váhom. Mohla by totiž výrazne pomôcť s objasnením okolností súvisiacich s touto udalosťou.

Zatiaľ neznáma svedkyňa je vo veku 60 až 65 rokov, je asi 165 centimetrov vysoká chudšej postavy. Má krátke čierne a prešedivelé vlasy. Na sebe mala oblečené čierne tričko bez nápisov a tmavé nohavice,“ napísala polícia Trenčianskeho kraja v príspevku na sociálnej sieti, pričom dodáva, že pri odchode z miesta udalosti približne o 18:30 hod. mala toto oblečenie mokré.

Ak hľadanú svedkyňu poznáte alebo ste si všimli ženu, ktorá tento opis spĺňa, zavolajte na tiesňovú linku polície 158, prípadne napíšte Policajnému zboru v Trenčíne súkromnú správu prostredníctvom sociálnej siete Facebook (Polícia SR - Trenčiansky kraj).



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu