V Handlovej na Morovnianskom sídlisku asfaltujú chodník. Obmedzenie pre chodcov potrvá do zajtra


Foto: V Handlovej na Morovnianskom sídlisku asfaltujú chodník. Obmedzenie pre chodcov potrvá do zajtra Foto: Facebook/Mesto Handlová

Mesto Handlová v okrese Prievidza oboznamuje obyvateľov o vykonávaní dočasných cestných prác na Morovnianskom sídlisku. Zhotoviteľ prác ukončil dnes, v utorok 27. júna, prekládku plynovej prípojky a aktuálne zalieva chodník asfaltom. Ide o rekonštrukciu súvisiacu s výstavbou obchodného centra Handlová, na ktorom sa začalo pracovať ešte minulý rok, v lokalite Okružnej a Morovnianskej cesty.

Práce na chodníku by mali byť  ukončené v stredu 28. júna. Vykonávateľ prác, ako aj mesto Handlová žiadajú obyvateľov, aby chodník dočasne nevyužívali, asfalt totiž potrebuje zatvrdnúť. Začiatok tejto cestnej komunikácie je pre chodcov riadne označené dopravnou značkou „Prejdite na druhú stranu“, ktorú miestnym obyvateľom odporúčame rešpektovať.


Prosíme obyvateľov, aby boli pri prechádzaní na druhú stranu opatrní,“ zdôrazňuje na svojej oficiálnej webstránke mesto Handlová. V priebehu zajtrajšieho dňa by malo byť toto obmedzenie odstránené.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu