Na dnešné trenčianske podujatie Hviezdy deťom zavítali všetci milovníci športu


Foto: Na dnešné trenčianske podujatie Hviezdy deťom zavítali všetci milovníci športu Foto: Facebook/Viejo Pescador

V priebehu dnešného dňa (25.júna) sa na Mierovom námestí v meste Trenčín koná pätnásty ročník športovo-charitatívneho podujatia s názvom Hviezdy deťom. Nedeľná akcia odštartovala už o 11:00 hod. charitatívnym behom, ktorý viedol z Mierového námestia cez Štadión Sihoť až do Hoss Sport Center, športového areálu pod záštitou bývalého hokejistu Mariána Hossu.

Medzi účastníkmi podujatia sú aj známe osobnosti zo sveta športu, ako napríklad Pavol Regenda, Samuel Kňažko, Marián Hossa, Marko Daňo, Zuzana Štefečeková, Filip Polášek a mnoho ďalších.


Pre všetky deti je pripravená brožúrka, do ktorej môžu zbierať pečiatky za účasť na jednotlivých stanovištiach. Festival športov ponúkne hokej s Duklou Trenčín, florbal, basketbal, esport, footpool a paralympijské športy,“ zverejnili usporiadatelia tejto športovej iniciatívy na oficiálnej webstránke futbalového klubu AS Trenčín.

V zábavnej zóne nájdete aj tvorivé dielne, vesmírne závody, skákací hrad alebo nafukovací surf. Dnešný program ďalej pokračuje autogramiádou, vystúpením roztlieskavačiek a vyhodnotením turnaja, ktoré je spojené so žrebovaním a odovzdaním cien. Poslednou zastávkou pre deti bude stan Slovenských elektrární, kde si môžu vyzdvihnúť svoju odmenu za všetky získané pečiatky.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu