FOTO: Zažite Panské kratochvíle na Trenčianskom hrade s pestrým celodenným programom


FOTO: Zažite Panské kratochvíle na Trenčianskom hrade s pestrým celodenným programom
Galéria: 6 fotiek
Foto: Facebook/Trenčiansky hrad

Trenčiansky hrad pozýva Trenčanov a všetkých návštevníkov mesta na podujatie s názvom Panské kratochvíle, ktoré sa bude konať v sobotu 8. júla v areáli hradu. Celodenné podujatie plné dobovej hudby, tanca a turnajov na koňoch doplnia aj aktivity, ako napríklad vystúpenie sokoliarov Falconarii, drevený kolotoč či bábkové divadlo pre najmenších.

Začiatok podujatia je naplánovaný o 10:30 hod. v priestoroch hradného amfiteátru, kde program zaháji skupina sokoliarov, ktorí si v tejto sezóne pre návštevníkov pripravili aj hradnú minifarmu.

Program vyvrcholí večernou ohňovou show s koňmi v prevedení členov českej skupiny Štvanci, ktorí sa postarajú o jedinečný a nezabudnuteľný zážitok,“ opisujú organizátori blížiacu sa udalosť. Renesančnú atmosféru na hrade dotvoria nie len remeselníci, ale aj tanečné vystúpenia skupiny Fringia a dobová hudba skupiny Musica Poetica. 

V sobotu od 9:00 hod. do 21:00 hod. bude platiť zvýšené vstupné, ktoré je zverejnené na oficiálnej webstránke Trenčianskeho hradu spolu s programom. Po zakúpení vstupenky môžete hrad kedykoľvek v priebehu podujatia opustiť a znovu sa počas dňa či večera vrátiť.


Miesto: Trenčiansky hrad
Dátum: 08.07.2023 - 10:30    21:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu