Umelecký festival už tento víkend oživí Trenčín farbami a hudbou


Foto: Umelecký festival už tento víkend oživí Trenčín farbami a hudbou Foto: Facebook/Fest Art

Pri príležitosti šiesteho ročníka podujatia Fest Art sa v sobotu 24. júna 2023 na Hasičskej ulici v Trenčíne stretnú umelci zo všetkých kútov Slovenska a Česka, aby tu v podchode namaľovali svoje diela. Sprievodný hudobný program sa bude odohrávať na dvoch pódiách, chýbať nebudú ani diskusie či divadlo.

Fest Art sa vracia na miesto, kde to všetko začalo, do podchodu pod Hasičskou ulicou, kde vznikne unikátna Street Gallery,“ približuje usporiadateľ v pozvánke na festival. Okrem Fest Art pódia, ktoré bude na parkovisku na Mládežníckej ulici, sa festival tento rok spojil aj s akciou Stredávka. Tá sa každoročne koná v neďalekom Hasič pube, kde sa bude tento rok nachádzať rovnomenné pódium. 

Na festivale bude 22 umelcov po celý deň tvoriť svoje diela. O hudobný sprievod sa postarajú mená ako Jimmy Pé, Bulp, Chris Ellys, Téčko a mnoho ďalších. Súčasťou programu budú aj prednášky v podaní tímu Trenčín 2026 a Milana Vrbu, ktorý návštevníkom porozpráva o svojej knihe Trenčín v uličkách času. „Ako každý rok, tak aj tento, prijal naše pozvanie Palo Seriš a prizval si aj hosťa Filipa Teller, s ktorým predvedú hru Čecháčci a Čoboláci,“ dopĺňa organizátor v pozvánke na festival.


Miesto: Hasičská ulica, Trenčín
Dátum: 24.06.2023 - 12:00    25.06.2023 - 02:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu