Opitý muž posedával s trojročným dieťaťom na železničnej stanici. Okoloidúci ľudia zalarmovali mestskú políciu


Foto: Opitý muž posedával s trojročným dieťaťom na železničnej stanici. Okoloidúci ľudia zalarmovali mestskú políciu Foto: Marián Michalko

Na trenčiansku mestskú políciu sa obrátili zdesení ľudia, ktorých pozornosti vo večerných hodinách neunikol podgurážený muž s dieťaťom na železničnej stanici v Trenčíne. „Stála služba prijala oznámenie, že na železničnej stanici sedí na lavičke medzi ľuďmi bez domova muž pod vplyvom alkoholu a má so sebou asi 3-ročné dievčatko,“ informovalo mesto na svojich stránkach.

Ako mesto ďalej uviedlo, vyslané hliadky mestskej polície požiadali o súčinnosť štátnu políciu za účelom vykonania dychovej skúšky. Mužovi namerali v dychu 3,06 promile alkoholu v krvi, čo predstavuje vážnu otravu alkoholom.


Privolané hliadky mestskej ako aj štátnej polície neprestával podgurážený muž ani ďalej prekvapovať. „Uviedol, že nie je biologický otec dievčatka, len sa oň stará, kým je jeho matka v práci,“ doplnilo mesto s tým že mestskí policajti telefonicky kontaktovali matku, ktorá si prišla dcéru prevziať.

Matka dievčatka po príchode mestským policajtom vysvetlila, že dotyčný muž je jej bývalý manžel, s ktorým aktuálne bývajú v spoločnej domácnosti v sociálnom mestskom byte. „O celej veci bol informovaný aj Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny v Trenčíne,“ uviedlo mesto na záver.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu