VIDEO: Kapela Dany Moment naspievala hymnu pre považskobystrických hádzanárov


Foto: VIDEO: Kapela Dany Moment naspievala hymnu pre považskobystrických hádzanárov Foto: Erik Balla

Hudobníci zo skupiny Dany Moment zložili a naspievali hymnu pre považskobystrických hádzanárov s názvom Víťazi. Pieseň má vyjadrovať ducha a odhodlanie tímu. 

Skupina funguje od roku 2019 a je tvorená hudobnými talentami Denisom Kolekom (spev), Michalom Sluštíkom (gitara), Marekom Jurčíkom (basgitara) a Alexom Šulavíkom (bicie). Tí vo svojej tvorbe radi kombinujú rôzne žánre a tvorivé postupy. Neboja sa experimentovať a sú známi svojím inovatívnym prístupom k skladaniu piesní. 

Hudobníci odpremiérovali svoj nový hit na prvom domácom stretnutí hádzanárskeho klubu MŠK Považská Bystrica v zápase s Modrou. Možno aj inšpirovaní emotívnou piesňou považskobystrickí hádzanári zdolali v sobotu 20. mája 2023 na domácej palubovke Tatran Prešov so skóre 26:22 a získali svoj štvrtý majstrovský titul v histórii klubu.


Atmosféra na poslednom zápase play-off bola nezabudnuteľná, a to aj vďaka novej piesni, ktorú spievala celá športová hala, čo vytvorilo dojemné a jednotné spoločenstvo. „Hymna Víťazi sa tak stala neoddeliteľnou súčasťou slávností a osláv víťazstva považskobystrických hádzanárov,“ vyjadril sa Andrej Juhaniak, manažér kapely.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu