Trenčín sa pripravuje na príval fanúšikov Rammsteinu. Autobusy budú premávať od desiatej


Foto: Trenčín sa pripravuje na príval fanúšikov Rammsteinu. Autobusy budú premávať od desiatej Foto: Facebook/Rammstein

Šancu zažiť šou svetoznámej skupiny Rammstein budú mať fanúšikovia už 14. júna na letisku v Trenčíne. Podľa vyjadrenia organizátora bude v súvislosti s koncertom zabezpečená kyvadlová autobusová doprava zo stanice na letisko a naopak.

Prvý autobus vyrazí zo železničnej a autobusovej stanice o 10:00 hod. dopoludnia. O dopravu sa postarajú modré autobusy Trenčianskej SAD-ky, ktoré budú mať na čelnom skle výrazné označenie RAMMSTEIN.

Celý deň budeme monitorovať situáciu a podľa potrieb, budeme nasadzovať viac alebo menej vozidiel,“ dodáva hovorkyňa Slovenskej autobusovej dopravy Trenčín Ivana Strelcová.


Autobusy budú v pravidelnom intervale premávať medzi železničnou stanicou a letiskom Trenčín, rovnako aj v opačnom smere. Jedna cesta bude stáť 2 eurá.


Hovorkyňa Ivana Strelcová predpokladá, že kyvadlová doprava bude fungovať až do skorých ranných hodín 15. júna. Končiť bude pravdepodobne až okolo druhej či tretej hodiny ráno. Všetko bude závisieť podľa aktuálnej situácie.

Ak sa však chystáte pricestovať autom, urobte tak niekoľko hodín pred koncertom, nakoľko sa na letisku očakáva vyše 40-tisíc ľudí.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu