Hasiči z Nitrianskeho Pravna majú za sebou rušnú noc. Ani na chvíľu sa nezastavili


Foto: Hasiči z Nitrianskeho Pravna majú za sebou rušnú noc. Ani na chvíľu sa nezastavili
Galéria: 8 fotiek
Foto: archív Hasiči Nitrianske Pravno

S netradičnou požiadavkou sa v pondelok krátko pred jedenástou hodinou večer obrátil obyvateľ Nitrianskeho Pravna na tamojších hasičov. „Naša jednotka bola občanom obce Nitrianske Pravno požiadaná o pomoc, otvorenie zabuchnutého bytu na 2. poschodí bytového domu v obci Nitrianske Pravno,“ upresnili hasiči s tým, že na miesto okamžite vyrazila trojčlenná posádka.

Nešlo o žiadny nemiestny žart, ako sa po príjazde hasičov na miesto ukázalo, v zabuchnutom byte mal obyvateľ obce životne dôležité lieky. „Preto bol na prístup na balkón bytu použitý 4-dielny zásahový rebrík . Následne jednotka pomocou ručného náradia šetrne otvorila balkónové dvere a sprístupnila byt majiteľovi,“ doplnili hasiči.


Necelú hodinu po polnoci už nitrianskopravnianski hasiči zasahovali pri hrozivo vyzerajúcej dopravnej nehode na ceste prvej triedy v obci Kľačno. „Po príjazde na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že vozidlo sa nachádza mimo vozovky pod jej úrovňou, v opatere posádky RZP sa nachádza vodič havarovaného vozidla a tiež spolujazdkyňa a maloletá osoba,“ prezradili hasiči a dodali, že vykonali protipožiarne opatrenia, označili miesto nehody a zachytili unikajúce prevádzkové kvapaliny.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu